Rólunk

A Flex Tools Kft. a FLEX gépek, kiegészítők és alkatrészek kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója.

A FLEX Németország legnagyobb ipari professzionális elektromos kéziszerszám gyártója. A cég 1922-ben fejlesztette ki az első flexibilis tengellyel ellátott sarokcsiszolót. Ez az újítás az alapja a termékcsoportnak és márkának, melynek a neve később FLEX lett.

Az innovációk a hagyományokból merítenek ihletet!

Ez az alapelv vezérli a FLEX termékek fejlesztőit a kezdetektől és ez vezetett a sarokcsiszolón kívül számos világújdonság megjelenéséhez (pl.: polírozógépek, vizes csiszolók, falcsiszoló "Zsiráf") a cég történetének több mint 100 éve alatt. A fejlesztések során oda mennek, ahol a gépeket használják: építkezésekre, műhelyekbe, szerelőcsarnokokba, és itt dolgozzák ki a normákat, melyeket minden FLEX-nek teljesítenie kell.

A jó munkához jó szerszám is kell!

De mi a jó szerszám?
Miről ismerem fel az igazi minőséget?
Mikor éri meg egy gép az árát?

A FLEX számára a mesterember a dolgok mércéje, ezért az ő igényeik szerint tervezik gépjeiket.

A márkanévhez elsősorban a gépek már-már közmondásszerűen hosszú élete tartozik. Kiemelt fontosságú még a tervezés során:

- teljesítmény

- funkcionalitás

- design

- kezelhetőség

- felhasználó védelem

- biztonság

- előrehaladott technika

Ezek mindig új problémamegoldásokat eredményeznek, egész ágazatok munkamenetét forradalmasítják.

Azt, hogy ezzel a beállítottságunkkal jó úton járunk, azt a sokmillióból minden egyes mesterember mindennapi tökéletes munkája mutatja, amit a FLEX szerszámaikkal végeznek. Aki egy FLEX-szel dolgozik, az első minőségi ligába tartozik. Ebben biztos lehet.

A FLEX tagja az European Power Tool Association-nek (EPTA)

FLEX termékminőség

Minden FLEX elektromos gép megfelel a CE előírásoknak, valamint a DIN EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszernek a gépeken keresztül. Célunk: 100% minőség. Bármelyik FLEX gépet is vásárolja meg, az kifejezi az alapvető felhasználó-barátságot és tartósságot. Tökéletesen kiegyensúlyozottak, könnyű használni őket és rendkívül tartósak.

Próbálja ki! Vesse alá a FLEX gépet a legnehezebb próbának: a saját felhasználási területének. Komolyan vesszük egyik jelmondatunkat:

"Minőségi szerszámok szakemberektől szakembereknek" 

FLEX szervizminőség

Elsődleges helyet foglal el nálunk a vevőszolgálat. Ennek érdekében a FLEX szakértő szolgáltatást kínál szerte a világban. A hatékony Vevőszolgálat Központunk az Ön megoldása, minden felmerülő kérdésére válaszolnak, legyen az technikai jellegű vagy tartozékokkal kapcsolatos. Amikor FLEX gépének szervizelésre van szüksége - nincs probléma: egyszerűen küldje be a gépét szervízünkbe, mi megjavítjuk és visszaküldjük az Ön FLEX gépét rövid időn belül.