Rólunk

A jó munkáhóz jó szerszám is kell

De mi a jó szerszám?
Miről ismerem fel az igazi minőséget?
Mikor éri meg egy gép az árát?

A FLEX számára a mesterember a dolgok mércéje. Ezért a fejlesztések során oda megyünk, ahol a gépeket használják: építkezésekre, mûhelyekbe, szerelõcsarnokokba. És itt dolgozzuk ki a normákat, amiket minden FLEX-nek teljesítenie kell.

Ezekhez elsõsorban gépeink már-már közmondásszerû hosszúélete tartozik. Továbbá a teljesítményük és funkcionalitásuk. Éppúgy mint a design, a kezelhetõség és a biztonság minden FLEX-nél. És természetesen az elõrehaladott technika, ami mindig új problémamegoldásokat eredményez, egész ágazatok munkamenetét forradalmasítja.

És azt, hogy ezzel a beállítottságunkkal jó úton járunk, azt a sokmillióból minden egyes mesterember mindennapi tökéletes munkája mutatja, amit a FLEX szerszámaikkal végeznek. Aki egy FLEX-szel dolgozik, az elsõ minõségi ligába tartozik. Ebben biztos lehet.

FLEX is member of European Power Tool Association

FLEX termékminőség

Minden FLEX elektromos gép megfelel a CE előírásoknak, valamint a DIN EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszernek a gépeken keresztül. Célunk: 100% minőség. Megbízunk gépeink minőségében, 1 év gyártói garanciát vállalunk minden FLEX gépre és tartozékra. Bármelyik FLEX gépet is vásárolja meg: kifejezi az alapvető felhasználó-barátságot és tartósságot. Tökéletesen kiegyensúlyozva, könnyű használni és rendkívül tartós. Próbálja ki! Vesse alá a FLEX gépet a legnehezebb próbának: a saját felhasználási területének. Komolyan vesszük jelmondatunkat: "Minőségi szerszámok szakemberektől szakembereknek" .

FLEX szervizminőség

Elsődleges helyet foglal el nálunk a vevőszolgálat. Ennek érdekében a FLEX szakértő szolgáltatást kínál szerte a világban. A hatékony Vevőszolgálat Központunk az Ön megoldása, minden felmerülő kérdésére válaszolnak, legyen az technikai jellegű vagy tartozékokkal kapcsolatos. Amikor FLEX gépének szervizelésre van szüksége - nincs probléma: egyszerűen küldje be a gépét vevőszolgálatunkra, mi megjavítjuk és visszaküldjük az Ön FLEX gépét rövid időn belül.

FLEX hűség az üzletkötőkhöz

A FLEX csak speciális kereskedőkön keresztül érhető el - jó ok van rá. Azok a felhasználók akik a minőség és a használhatóság terén magas igényeket támasztanak az elektromos gépeikkel szemben, elvárják a szakmai tanácsadást. Ez pedig csak speciálisan képzett és arra jogosult kereskedőktől kapható meg.